搜索

帮偶找几篇“结婚周年纪念”的文章

头像被屏蔽
THIS IS IN APPRECIATION OF ALL THAT YOU MEAN TO ME.

你对我的意义,尽在感谢之中。

I AM SO LUCKY TO HAVE A PARTNER LIKE YOU.

我真幸运,能拥有像你这样的伴侣。

ALWAYS BEING TOGETHER IS MY GREATEST HAPPINESS.

与你长相厮守,是我最大的幸福。

YOU ARE, AND HAVE ALWAYS BEEN, THE ONLY ONE FOR ME. I LOVE YOU.

你是而且一直都是我惟一的爱。我爱你。

WE'VE MADE IT THIS FAR. LET'S HAVE JUST AS MANY MORE HAPPY ANNIVERSARIES.

我们共同走过这么长的路。让我们携手度过更多快乐的周年纪念。

HONEY, WE ALWAYS KNOW EACH OTHER?S MIND. I LOVE YOU.

我的爱人,我们一直是心心相印的。我爱你。

ALTHOUGH YOUR HAIRS HAVE BECOME GRAY, YOUR SOFTNESS AND SENTIMENT ARE STILL IN MY MIND.

虽然你已见白发,但你的似水柔情依然在我心中。

ON OUR WEDDING ANNIVERSARY, I WANT TO SAY: YOU ARE MY FIRST LOVE FOREVER.

在我们的结婚纪念日,我要对你说:你是我永远的初恋。
头像被屏蔽
结婚8年有一种说法是铜婚........

请点击
http://ynbaby.com/Article_Show.asp?ArticleID=557

[本贴已被 天涯 于 2004-8-1 22:34:32 修改过][/COLOR][/ALIGN]
结婚周年纪念称谓一览表

1周年—纸婚

2周年—布婚

3周年—皮婚

4周年—丝婚

5周年—木婚

6周年—铁婚

7周年—铜婚(毛婚)

8周年—电器婚

9周年—陶器婚

10周年—锡婚

11周年—钢婚