搜索

美国chickasaw cultural center 之旅。

[color=ReWelcome to the Chickasaw Cultural Center . . .
This is a special place for Chickasaws to celebrate, embrace and share the culture and heritage that binds us together as a people. That dream has now become reality as we open a center which reflects the vision, imagination, resilience and spirit of the Chickasaw people.
Bill Anoatubby, Governor
The Chickasaw Nation
d]

前些日子在姐面前提过,几个朋友组织周六去奥克拉何马州chickasaw cultural center 参观。
就这样随意一题,我姐既然破天荒的比我去了,旨在让我多了解美国的文化。

昨日,恰逢德州发狂似地低温,起得晚,便没太在乎保温了。

chickasaw:契卡索人
美国马斯科吉印第安人一个部落成员,过去住在密西西比州北部和田纳西州的部分地区,现在住在俄克拉和马。
废话不多说。简单上图大家瞅瞅。

好吧,来几张和朋友的合照吧。
尺度有点大哦,还有搞基图的哦。

最后来一张我们的lunch吧。

评分

快乐泡泡 + 30 神马都是浮云
贵哥 + 30

{:soso_e179:}
真羡慕你 和这么多美女出去玩
{:soso_e142:}
那个穿橘红色衣服的女孩是Louisa吗?
我不爱美国,我爱美金
不错的体验
欣赏美图
那个美女好漂亮
很帅 很漂亮